Wednesday, April 17, 2013

Dafi and Dafinites +weChat and twitter

Assalamualaikum...
Annyeong Haseyo...

rompak dari IG Dafi. hehehe
haaaaa! Story yang telah ditangguh beberapa hari. meh sini duduk depan lappy anda dan baca entry nie. muehehehe. story apa ? alaaa. Story pasal Dafi and his Dafinites laa. heeeee x) macam yang Fina cakap dekat < entry ni > , Fina buat weChat sebab Dafi. even taktau ID Dafi apa ~_~ kegigihan melampau namanya tu. HAHA

kisahnya bermula.....chewahhhh :P Fina kan baru habis exam 14 April hari tu.. Fina on9 laa twitter. blur kejap nampak nama Firash Arshad dalam twitter Fina. sapakah ? O.O tengok2..eh2! YATI ! LOL. dah lupakan mr.D ke hape neyh?? hehehe. yati cakap dy tengah merajuk dengan Dafi sebab Dafi ignore dy kat IG ngan Twitter. hahahaha

ktaorg memang akan merajuk (kononnya~~~ hehehe) kalau Dafi tak reply tweet. rindu dulu2. almost everyday (ayat Yati. kekeke) Dafi reply tweet ktaorg. so, bila lama sikit dy tak reply, mulalah kami dua nak buat pakatan merajuk yang ntah apa2 tu. kekeke. :P tapi......bila time nak merajuk tu...time yang dah tak menaruh harapan yang tiggi untuk Dafi reply tweet...time tu lah Dafi reply !!! tengok scncap kat bawah ni >>

FYI, Fina tweet saja2 ja. tak betul2 harap Dafi reply, harap sikit je..tapiiiii........



omg ! time nie Fina terkejut berukk laa. bukak mention, nama Dafi. O.O serius. HAHA. dy perasan yati dah 'beralih arah' . kekeke .  btw, dy cuba ubah topic. Dafi! orang cakap pasal weChat lah! aigoo ~_~


kami #DafinitesYangNakal !





suka ye Dafi ktaorg masih ur Dafinites ?? ;)) yes, Dafi. we love you too. we'll love you alwayss ....and forever.. :')) oh ! nampak tak?? Dafi tak cakap sikit pon pasal weChat. ~_~ tapi takpelah....still happy dy reply our tweets. tak jadi merajuk. LOL. XD selalu macam tu, bila terpk nak merajuk...Dafi confirm reply tweet and 'seakan2' pujuk ktaorg. serius laa. mcm dia tau2 ktaorg nak merajuk. :'))

hah! nie satu lg. tweet dari Iman lepas tgk tweet Dafi kat atas tu. dia ex-Dafinites. dulu kenal dia sebab Dafi lah. and still kawan baek sampai sekarang even dy bukan Dafinites dah. heeeee^^ p/s: Iman is a Beliebers and V.I.P now. hoho


Dafi ingat kah ?? hmmm. maybe. he remember my name :')) my real name..... Edrina.. :')) sebab uname nurEdrina selalu spam mention dy kat twitter, IG ngan Keek also.. hehe^^ dia tak ingat muka Fina rasanya. baru jumpa sekali...3 tahun lepas :3


hmmm.. lama laa kot...since minggu ke-2 AF5. :))






#DafinitesSayangDafiSangatttSangattt

Thanx For Dropping By. (^^,)

6 Stars Talking:

Anis Zainudin said...

wah..best nye.. >,<
tak sombong rupenye dafi niey.. :D

yati dafinites said...

yeayyyyy... i love this story .. hahahaa ...

e d r i n a . 피나 said...

@Anis Zainudin yeap. ^_^ yea. Dafi tak sombong x)

e d r i n a . 피나 said...

@yati dafinites i love it too! heeee x)

Anonymous said...

abg dafi is very cool sangat .....

Anonymous said...

Abg dafi memang hensem boy sgt....